Se till att din professionalitet syns i rätt ljus!
Det är omöjligt att bedöma färgäkthet under vanligt kontorsbelysning då färgintrycket skiftar under olika ljussituationer.
Därför har man definierat belysningsstandarden D50 efter ISO:3664. Att jobba inkonsekvent medför ofta besvikelse över slutprodukten och leder inte sällan till reklamationer. SveaProof Viewing Station är då ett prisvärd alternativ som kombinerar ljusskåpet med en softproof enhet.
SveaProof Viewing Station är en skrivbordslösning som inte enbart omvandlar din arbetsplats till en D50-betraktningslåda. Din inbyggda monitor tillåter även att jämföra provtryck eller tryck mot skärmbilden. SE-versionen (softproof entry) förutsätter då enbart en kalibrerad skärm och inställning för “Proof Setup” i Photoshop eller Acrobat.
Gör intryck på dina kunder!
Ge lådans utsida din egen design och sätt ditt eller ditt kunds varumärke i fokus.! På der viset blir ett oundgängligt verktyg samtidigt till ditt kreativa uttryck av din professionalitet när du hanterar kundens reklam och trycksaker. Din inbyggda monitor tillåter även att jämföra provtryck eller tryck mot skärmbilden. SE-versionen (SE = softproof entry) förutsätter då enbart en kalibrerad skärm och inställning för “Proof Setup” i Photoshop eller Acrobat.
Bästa kvalité - till lägst mögliga pris
Tekniskt info

SveaProof är ett premiumprovtryckspapper som kan ersätta dyra alternativ från GMG, EPSON, ORIS mm utan att behöva modifiera profilerna eller annat. I utvecklingen var vi noga med att matcha marknadens premiummärken i både vitpunkt och färgåtergivning så nära som möjlig.
Direktförsäljningen tillåter oss att kunna erbjuda priser som är oftast 30% lägre än marknadens kända varumärken.
SveaProof utmärker sig bland annat i

  • Extrem låga mätavvikelser
  • Överlägnsa torkningsförhållanden
  • Fantastiskt planläge
  • Färre papersbyten pga 45m per rulle
  • Övertygande priser
Testa oss! Maila oss din uppskattat årsföbrukning, rullbredd och önskad gramvikt så får du en offert och ett provsample.

SveaProof finns i följande kvalité och rullbredd:

Vikt: 190 gsm + 250 gsm
Kvalité: semimatte papper
Bredd: 13" (33 cm), 17" (43,2 cm) , 24" (61 cm), 36"(91,45 cm), 44" (111,8 cm)
Längd: 45 m (100') per rulle
Kärna/Core: 3" (7,6 cm)

Och även i A3+-format:
(13" × 19") 330 × 483 mm
100 blad i låda