Om oss
Ert företag är det viktigaste för oss på MediaGlobal. Vi är medvetna om att era kunder betalar våra räkningar.
Om vi kan bidra till er fortsatta framgång, skapar vi samtidigt möjligheten för oss att växa.
 
Michael Farkas, Expert i kostnadsbesparing & Ägare
Vårt nätverk, för din support
IKEA - en stor del av min personlighet och profil
Jag växte upp i en liten stad i Schwarzwald i Tyskland. Mitt engagemang och stora intresse för den grafiska branschen uppstod redan i mitten av 80-talet, som lärling hos en av Tysklands största tryckerier. Grunden till min passion för mediabranschen fick jag genom att jobba med bildretusch i modemagasin och med katalogproduktion. Ett intresse som successivt växte sig starkare.

Sammanlagt mer än nio fantastiska år på IKEA har påverkat mitt arbetssätt och IKEA-katalogen kommer alltid vara min favoritkatalog! I mötet med andra intressanta varumärken öppnades ögonen för mångfalden i mediabranschen, vilket till slut fick mig att lämna IKEA och gå vidare. Genom MediaGlobal vill jag hjälpa företag att bli ännu mer framgångsrika, genom att hitta smarta lösningar till deras arbetsprocesser inom media och genom att tillhandahålla medialösningar till attraktiva priser.
Affärsidé
Vision
Vi vill hjälpa företag att sänka kostnaderna och öka kvalitén, genom att använda smarta lösningar till företagets befintliga arbetsflöden och genom att erbjuda mediatjänster till attraktiva priser.
Vi vill vara en del av våra kunders fortsatta framgång!"
Våra värderingar
  • Kundorientering
  • Ärlighet (gentemot våra kunder, leverantörer och medarbetare)
  • Kostnadseffektivitet
  • "Vi-känsla" (”Tillsammans är vi starka” / Samhörighet)
Så här tycker våra kunder om samarbetet med MediaGlobal

”Våra förbättringar har medfört en väsentlig kvalitetshöjning och dessutom har vi lyckats sänka våra kostnader och spara in på våra resurser” /Ulf
 

”Michaels passion för sitt arbete i kombination med hans känsla för detaljer är svårt att hitta motsvarighet till i denna branschen!” /Steve